Food To Share

bij De Koncurrent

Bekijk menukaart
”π™ƒπ™šπ™© π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™ͺπ™žπ™©π™œπ™–π™–π™£”. Deze slogan past het beste bij het nieuwe horeca concept in een van de mooiste panden van Peel en Maas!
Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we geopend vanaf 11.00 uur en kan er bij ons geluncht worden. Onze specials?Β Flatbreads!Β Bijna al onze gerechten van de lunchkaart worden geserveerd op flatbreads. Dit heerlijke brood hebben we zorgvuldig uitgezocht, vol van smaak en verassend en nieuw! Net zoals De Koncurrent!
Wil je met je vrienden , familie of collega’s komen borrelen? Jullie zijn van harte welkom voor de lekkerste (speciaal) bieren, prachtige wijnen, diverse cocktails en een verrassende borrelkaart. Uiteraard kun je bij de borrel ook de heerlijke gerechten van onze β€œ Fingerfood” kaart bestellen!
Vanzelfsprekend kan je in De Koncurrent ook een tafel reserveren om gezellig te komen eten. Op onze originele β€œFood to share” menukaart is keuze genoeg voor een tafel vol lekkere gerechtjes om samen te delen. Deze kaart wordt regelmatig uitgebreid.
Na het borrelen nog even gezellig met de voetjes van de vloer? Dat kan in onze vernieuwde disco-zaal. Hier zullen regelmatig DJ’s optreden met uitsluitend muziek uit het Disco tijdperk!
Kortom β€œDE KONCURRENT” is klaar voor het borrelen anno nu!
Kom eens langs en β€œproef het verschil”