DE KONCURRENT:

ALLES IS REDEN VOOR EEN FEESTJE !

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een fantastische feestlocatie in Noord-Limburg? Zoek niet verder, maar kom eens langs bij De Koncurrent: dat is feesten op een unieke plek in Peel en Maas, met ons prachtige verbouwde voormalig nonnenklooster als bijzonder decor. Ervaar de historie en de nostalgie van ons bijna honderd jaar oude, markante gebouw. Een geweldig monument; van buiten nog geheel in zijn oude glorie, maar van binnen in een hip en modern jasje gestoken. Op een prachtige, voor Peel en Maas bijzondere plek pal naast de kerk in hartje centrum van Panningen. Met een spetterende feestzaal met aparte ingang en eigen toiletten, een pittoreske patio, een kloostergang, een aparte ruimte om te dineren en een fantastisch mooi trendy café bieden wij ruimtes aan voor feesten van 25 tot 500 personen. Uitstekend bereikbaar en voorzien van meer dan voldoende parkeergelegenheid voor jou en jouw gasten.

JUBILEUM, SARAH OF ABRAHAM, BEDRIJFSFEEST OF GEWOON IETS TE VIEREN?

We hebben alle ingrediënten in huis om voor jou het perfecte feest te organiseren. We kunnen je allerlei bijzondere arrangementen aanbieden. Of het nu een bescheiden jubileumfeestje is of een groot bedrijfsfeest, een ludiek personeelsfeest of een spetterend sarah- of abrahamsfeest; feesten bij De Koncurrent is altijd een onvergetelijke en bijzondere belevenis. Heb je jouw eigen ideeën over de invulling van jouw ideale feest? Dat is alleen maar mooi! Laat het ons vooral weten. Dan organiseren we het helemaal voor jou op maat. Daar zijn we namelijk goed in. Want waar je feest, moet het goed zijn. Wij regelen (desgewenst) alles: van de catering uit eigen keuken tot en met het entertainment. Dat doen we op onze eigen bijzondere wijze op basis van onze jarenlange ervaring en we zetten net dat ene stapje extra. Dat kenmerkt onze geroemde gastvrijheid. Zo ontzorgen we jou volledig en kan jij je richten op het allerbelangrijkste: gewoon lekker feesten!

TROUWEN EN BRUILOFT IN DE KONCURRENT

De liefde voor jouw partner bezegelen met een droombruiloft: dat vraagt om een unieke en bijzondere trouw-en feestlocatie.  De Koncurrent is door de gemeente Peel en Maas als trouwlocatie aangewezen en dat pal naast de kerk in hartje Panningen! Geef bijvoorbeeld het ja-woord aan de prins of prinses van je dromen op een wel heel bijzondere plek: onze patio. Samen met je gasten beleef je jouw onvergetelijke moment, terwijl de mooiste zonnestralen in de binnentuin van de De Koncurrent jullie liefde nog nadrukkelijker in beeld brengen. Het uitzicht en het moment zijn onvergetelijk. Aansluitend proost je samen met al jullie geliefden op een lang en gelukkig huwelijk.

Uiteraard kunnen we jullie bruiloft de hele dag op onze trouwlocatie verzorgen. Denk hierbij naast de ceremonie ook aan een receptie of een borrel, maar zeker ook aan hoogwaardig diner. De mooiste dag van je leven kan namelijk niet zonder culinaire verwennerij, met alles erop en eraan! Onze koks staat te popelen om voor jullie en de gasten een onvergetelijk diner te bereiden. En we zorgen uiteraard ( in overleg) voor sfeervolle en romantische aankleding van onze trouwlocatie. Willen jullie aansluitend een receptie houden of een borrel? Wij staan open voor al je wensen en faciliteren dit met alle liefde. En als je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk ook lekker feesten. Daar leent de feestzaal van De Koncurrent zich ook uitstekend voor met de schitterende ambiance, de ruimte om te dansen en het prachtige podium voor het entertainment van jullie keuze. Dat maakt ons dé trouwlocatie van Panningen. Wij ontzorgen jullie graag en zorgen dat het programma naadloos in elkaar overloopt. Dan kunnen jullie je richten op het allerbelangrijkste: genieten van de mooiste dag van jullie leven!

AFSCHEIDSDIENST EN KOFFIETAFEL

Steeds vaker kiezen families er voor om de (officiële) afscheidsdienst helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Dit kan op een formele en informele manier. Wij kunnen je hierover zeer goed informeren. Alle technische faciliteiten zijn bij ons aanwezig. Daarbij moet je denken aan een geluidsinstallatie, microfoons, beamer, scherm, technische begeleiding ect. Na een uitvaartdienst is er vaak naast een condoleance het moment om even rustig bij te praten. Steeds meer families geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden dan een crematorium. Bij De Koncurrent in Panningen geven we graag invulling aan deze wens.
De ruimtes die wij bij De Koncurrent gebruiken voor condoleances zijn hiervoor bij uitstek geschikt. In alle privacy kun je met nabestaanden stil staan bij het leven van de overledene. Deze unieke locatie leent zich perfect voor een groep mensen die de plechtigheid bij willen wonen. Naast de grootste zaal beschikt De Koncurrent nog over meerdere kleinere ruimtes waaronder De Kloostergang, de patio en het trendy café. Deze zijn allen recentelijk opnieuw ingericht geheel in stijl van het pand. Alle ruimtes kunnen voorzien worden van beeld en geluidstechniek wanneer er bijvoorbeeld foto’s of video’s gespeeld moeten worden bij een afscheidsdienst.
De culinaire invulling van de condoleance gaat veel verder dan het bekende plakje cake. Denk bijvoorbeeld aan luxe belegde broodjes, fingerfood en borrel-plankjes met allerlei kleine hapjes. Hierbij kun je naar eigen wens gebruik maken van een vers kopje koffie/ thee of een goed glas wijn of speciaal biertje. Uiteraard behoort een traditionele koffietafel met “Zondagse-soep met balletjes”, diverse broodsoorten en beleg en onbeperkt koffie en thee ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat er allemaal bij ons mogelijk is?

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle feestlocatie. Dan bespreken we, onder het genot van een kopje koffie, meteen je wensen en kun je ook een vrijblijvende optie nemen voor het feest op je favoriete datum. Je kunt bellen met 077-4660466 of een e-mail sturen naar info@dekoncurrent.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.